2022-03-16 08:49:20• hírek • Bede Emőke

Felújítás miatt bezár a Transurban Gőzfűrész utcai székhelye

Fotók: a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Transurban Facebook-oldala
Fotók: a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Transurban Facebook-oldala

A szatmári Transurban Rt. közösségi oldalán hívta fel rá a figyelmet, hogy hamarosan felújítás kezdődik a társaság Gőzfűrész (Gara Ferastrau) 9. szám alatt található székhelyén, ezért március 18-tól szünetel itt a jegy- és bérletértékesítés is.

Március 21-től, hétfőtől kezdődően az Udvari (Fabricii) út 43. szám alatt, a Petrom hátánál található új buszterminálnál lehet majd jegyet és bérletet vásárolni. A tájékoztatás szerint a renoválás előreláthatólag három hónapot vesz majd igénybe.


A 8 millió lej értékű beruházás révén megvalósult buszterminál egyébként annak az integrált, 37 millió lej összértékű projektnek a része, amely által 17 hibrid autóbuszt is vásárolt az önkormányzat. A buszpályaudvar építése kapcsán Kereskényi Gábor polgármester korábban így nyilatkozott a Szatmár.ro-nak: „Ezzel a beruházással több legyet ütöttünk egy csapásra, hiszen a város egy igen lerobbant területének helyére egy nagyon fontos létesítményt hozunk létre, amely ki fogja szolgálni egyfelől a város közszállítási rendszerét, másfelől pedig az ingázók számára is megfelelő európai körülményeket fog teremteni. A célunk, hogy a Szamos mindkét oldalán legyen egy jól működő közszállítási rendszer, minek nyomán gyakorlatilag a vidéki buszjáratokat üzemeltető magáncégeknek is lehetőségük lesz normális körülmények között letenni utasaikat, akiknek megadatik a lehetőség, hogy a városi közszállítási eszközökkel utazhassanak tovább."





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: